Resultaten voor hotstone massage antwerpen

 
 
hotstone massage antwerpen
 
Massages: Hotstone, Deep Tissue, Cupping, Sportmassages meer Brecht, Antwerpen.
Massage voor kanker patiënten en andere zorgbehoevenden. Deze zachte massage met lichte aanrakingen kan je een diepe ontspanning geven waar lichaam en geest op dat moment nood aan heeft. Het is een ideale manier om je lichaam positieve aandacht te geven in deze moeilijke periode.
Een lichaamspeeling en massage bij La Vita Wellness Antwerpen Antwerpen.
Een lichaamspeeling en massage bij La Vita Wellness Antwerpen Antwerpen. 1 aanbod beschikbaar In de categorie geschenkbonnen Verzorgingen Lichaam. Een lichaamspeeling en massage bij La Vita Wellness Antwerpen Antwerpen. Voor 1 persoon. Een Zweedse lichaamsmassage of een hot stone massage.
DeLeuksteDeal in Drenthe Tot 90% korting!
Tapas Lunch bij de Peizer Hopbel. De Peizer Hopbel. NAAR DE DEAL. Luxe High Tea bij Landgoed Westerlee. NAAR DE DEAL. Wandelen door de Koloniën van Weldadigheid. Logement Gasterij Frederiksoord. NAAR DE DEAL. Heerlijke hotstone massage bij Beauty Lounge Drenthe.
Hotstone Massage the Wellness Room Antwerpen.
Home / Arrangementen / Hotstone Massage. Datum: 18 december / in: /. deel deze pagina. Plaats een reactie. Volg ons online. Mis niets en word lid van onze Instagram! January Booster: Dermapen en Medische Peeling. Na al die drukke o zo gezellige.
MASSAGE advies Infoportaal MY-wellness.be.
Afgeronde warme vulkanische basaltstenen 45C en olie worden gebruikt om het lichaam te masseren d.m.v. Heilzame effecten van een hotstone-massage. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren ontgiftiging, en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Aandachtspunten tips hotstone massage.
Wellness Sauna Resort Molenhoeve Massages.
De massage omvat ook een gelaat en hoofdhuidmassage. Honingmassage 75 min 75. Het volledige lichaam wordt gemasseerd met olie op basis van Acaciahoning. Als extra verzorging wordt er een warmtepakking aangebracht op de rug, dit zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. Daarnaast krijgt u een extra hydraterend masker. Mediteraanse kaarsenmassage 75 min 80. Heerlijk ontspannend en verzorgend voor de huid. U kan zelf kiezen uit onze verschillende Mediteraanse geuren: Lavendel, Citrus. Fleur De Sel therapie 75 min 80. Lichaamsbehandeling met scrubzout Fleur de Sel uit Mallorca. Het scrubzout dient niet afgenomen te worden maar lost op tijdens een lichaamsmassage met aangepaste producten waaronder een olie met Baobab en wortelextracten. Een behandeling die gedurende heel het jaar past maar ook zeer effectief is tijdens gewichtsveranderingen. Van den Nestlaan 132 2520 Broechem Tel: 32 3/475.10.90 Fax: 32 3/485.63.34 Email: info@molenhoeve.com. Wellness Resort gelegen nabij Antwerpen, Ranst en Lier.
Wellness Wellness massage. massage.
Chinees Massage 17 in Antwerpen.
Chinees Massage 17 is een nieuwe Chinese massagesalon gevestigd in het hart van Antwerpen in de buurt van het Centraal Station. Ervaren Chinese masseuses bieden u Chinese gezondheidsmassage, sportmassage, Thaise massage, voetmassage en Hotstone Massage. Chinese Gezondheidsmassage met Speciale Olie.
thai massage antwerpen thai massage hotstone massage antwerpen.
De onevenaarbare Hotstone Massage in Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. De onevenaarbare Hotstone Massage in Antwerpen. En nadat zij de kern van uw lichaam verwarmd hebben, word je zorgzaam gemasseerd met behulp van essentiële oliën. Probeer de authentieke Hotstone Massage vandaag nog.

Contacteer ons