Zoeken naar hotstone massage antwerpen

 
 
hotstone massage antwerpen
 
Hot Stone Massage Antwerpen verwen uzelf bij TheCitySpa.be.
Hot stone massage. Hot stone massage is een intense warmte massage die vermoeide en gestresste spieren diep relaxeert en zorgt voor een gevoel van volledige ontspanning. Tijdens een Hot stone massage worden verwarmde stenen zeer actief gebruikt om de spieren en het bindweefsel te stimuleren. De hitte en de druk van de stenen dringen diep door, verlicht spanningen en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam door onder andere de bloedsomloop lokaal stevig te stimuleren. Er wordt tijdens de behandeling zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 50 graden. Deze super relaxerende Hotstone massage duurt 90 minuten.
Object moved.
Hotstone massage Antwerpen goudengids.be.
147 resultaten voor hotstone massage Antwerpen. Dorpstraat 23, 2180 Ekeren Antwerpen. Bezoek onze webpagina. Lambrechtshoekenlaan 85, 2170 Merksem Antwerpen. 3 Bella Donna. Blancefloerlaan 15, 2050 Antwerpen. 4 Insideout Beauty Institute. Lange Koepoortstraat 8, 2000 Antwerpen. 5 Aveda Concept Salon Elements.
Hotstone massage Antwerpen Relax en Lasertherapy.
In het kader van lichaamsverzorging biedt het team van Relax en lasertherapy in Antwerpen naast anti-stress massage, ook hotstone massage aan. Hotstone massage is net zoals anti-stress massage een absolute weldaad voor het lichaam, met het verschil dat er niet enkel met manuele technieken gewerkt wordt, maar ook met voorverwarmde stenen.
Hotstone massage Deurne goudengids.be.
20 resultaten voor hotstone massage Deurne. 1 Happy Feeling. Koningsarendlaan 33, 2100 Deurne Antwerpen. Anti aging behandeling. Cruyslei 59, 2100 Deurne Antwerpen. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. 3 Massage Antwerpen. Te Boelaarlei 79/7, 2140 Borgerhout Antwerpen.
HOTSTONE MASSAGE Wellness Room.
Er wordt niet de hele tijd met de stenen gemasseerd, de hot-stone massage is een combinatie van warme olie massage en gebruik van hotstones. Een hotstone massage is bij uitstek aangeraden bij ongemakken zoals stress, spanningen, blokkades, vermoeidheid, enz maar ook bij een laag energie gehalte of humeur.
De onevenaarbare Hotstone Massage in Antwerpen Baan Phetara Antwerpen. De onevenaarbare Hotstone Massage in Antwerpen.
En nadat zij de kern van uw lichaam verwarmd hebben, word je zorgzaam gemasseerd met behulp van essentiële oliën. Probeer de authentieke Hotstone Massage vandaag nog. Contacteer Baan Phetara voor deze unieke belevenis. Hotstone massage prijzen. Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen BTW BE: 0831.135.095 RPR Antwerpen.
Hot stone massage in Antwerpen: Boek direct online! Treatwell.
In het salon maken ze onder andere gebruik van de handgemaakte zepen van Gemme, de zachte verzorgingsproducten van Payot en kun je genieten van een kopje Beautea. 1 u 1 u 30 min. Chakra hotstone massage. 1 u 40 min. Toon alle services. Antwerpen District, Antwerpen.

Contacteer ons