Resultaten voor massage quellinstraat antwerpen

 
 
massage quellinstraat antwerpen
 
Chinees Massage 17 in Antwerpen.
Chinees Massage 17. Adres: Quellinstraat 17. Post Code: 2018 Antwerpen. Telefoon: 03 707 04 52. Prijs per uur: 35. Email to a friend. Chinees Massage 17 is een nieuwe Chinese massagesalon gevestigd in het hart van Antwerpen in de buurt van het Centraal Station.
Chinees Massage 15 Antwerpen.
Chinees Massage 15 is een massagesalon die in het hartje van het stad Antwerpen ligt. Met onze ervaren masseuses bieden we u Chinese gezondheidsmassage, sportmassage, Thaise massage, voetmassage en nog veel MEER! Bekijk snel onze volledige prijslijst voor meer informatie over alle behandelingen.
Nee, een happy ending hoort níét bij een Chinese massage De Standaard.
Zo kunnen wij bij elke zaak die geopend wordt een grondig onderzoek voeren op het vlak van brandveiligheid en hygiëne, maar politie en sociale dienst kunnen ook deftig onderzoeken of het personeel meerderjarig is en niet gedwongen wordt om seksuele diensten te verlenen. Schitterend idee, vindt Yi Chen van Chinees massagesalon Asimas in de Quellinstraat. Dat ze hier maar snel komen controleren. Iedereen van mijn personeel is ingeschreven en heeft een opleiding gekregen. Die andere zaken bezoedelen het imago van Chinese massages. Ik kan mij daar echt kwaad over maken. Klanten vragen soms al aan de deur of ze een happy ending kunnen krijgen en zijn dan boos als het niet kan. Iedereen gaat ervan uit dat het gewoon bij een Chinese massage hoort.
Antwerpen bant massages met happy ending: klanten zijn boos. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Foto: Jonas Roosens. Antwerpen bant massages met happy ending: klanten zijn boos als ze er geen krijgen. 09/09/2016 om 1945: door Ruben Van Lent Bron: De Standaard. Op zoek naar een massage met een extraatje in Antwerpen? Dan kan je vanaf volgende maand enkel nog terecht in het Schipperskwartier. Officiële massagesalons juichen de maatregel toe.
ASIMAS Asian Massage Station.
Goede massage gehad een lust voor het lichaam Frederik Schilders. we zijn blij met de kans om u te dienen. EEN AFSPRAAK MAKEN. voor klinik consultatie gelieven ga naar Chinese Healthcare. maandag tot zondag: 900: 2100.: vrijdag en de dag voor feestdagen.: Bezoek onze locatie. Quellinstraat 36, 2018 Antwerpen.
Asimas.
Chinese Massage in Nederland. Bergen op Zoom. Alphen aan den Rijn. Home België Antwerpen Asimas. Adres: Quellinstraat 36. Post Code: 2018 Antwerpen. Telefoon: 0485 96 28 28. Prijs per uur: 40. Email to a friend. Mon-Sun 1030: am 1030: pm.
Asimas 11 reviews Massage Quellinstraat 36, Centraal Station, Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
Begin van Wissel begin en eindpunt om. Quellinstraat 36, 2018 Antwerpen. 2018 Antwerpen Centraal Station, Centraal Station. Telefoonnummer 03 296 22 54. Stuur naar je smartphone. Beauty en spa's' Massage Gezondheid en medisch Medische spa's' Beauty en spa's' Medische spa's.'

Contacteer ons