Resultaten voor chinese massage

 
 
chinese massage
 
Op undercovermissie in Thais massagesalon Antwerpen Regio HLN.
Vaak denken ze dat het om gewone massages gaat, maar het daagt hen al snel dat hun werkgevers verwachten dat ze ook seksuele diensten verlenen aan de klanten. De laatste twee jaar hielpen we 12 Aziatische meisjes die onder valse voorwendselen naar hier waren gelokt. Het Antwerpse stadsbestuur wil de strijd tegen de illegale prostitutie in Chinese en Thaise massagesalons opvoeren.
Openingsuren Chinese Massage Chinois in Wemmel.
Chinese Massage Chinois. Chinese Massage Chinois. Chinese Massage Chinois is vandaag open tot 1900. maandag 9 april. dinsdag 3 april. woensdag 4 april. donderdag 5 april. vrijdag 6 april. zaterdag 7 april. zondag 8 april. Info laatst gecontroleerd op 3 december 2010.
ASIMAS Asian Massage Station.
Traditionele Chinese Massage. Traditionele Chinese Massage, afgekort als TCM, is een geneeskundig systeem dat zijn effectiviteit over de eeuwen heen heeft bewezen. Het gaat zover terug als 1000 vc, TCM gebruikt een combinatie van geneeskundige praktijken: accupunctuur, acupressuur, chinese kruiden, tui natraditionele massage, Chinese relaxmassage, voetreflexologie, cupping.
Chinese Massage Center, Zwijndrecht Allerlei goudengids.be.
Chinese Massage Center. Een recensie schrijven? Chinese Massage Center. Leo Verbeecklaan 4, 2070 Burcht Zwijndrecht. Andere interessante bedrijven in de buurt. Van Hove Jacob. Bogaardestraat 56, 2000 Antwerpen. Van Praetstraat 100, 2660 Hoboken Antwerpen. Hoge Aardstraat 89, 2610 Wilrijk Antwerpen.
Chinese Massage Thermae Grimbergen Thermae.com.
De traditionele massagetechnieken die tijdens deze massage worden gebruikt leggen vooral de nadruk op je meridianen. Elk punt van je lichaam is verbonden met deze meridianen. Door het stimuleren van de drukpunten met de duim kleine punten, de handpalmen of zelfs de ellebogen voor die punten waar meer kracht nodig is kan de therapeut heel wat beweging in je lichaam veroorzaken.
Chinese Massage 2dehands.be.
Chinese massage Cupping massagebehandeling. Zen Massage Therapy. Chinese massage Cupping massagebehandeling 40min 45 Chinese Cupping is gebaseerd op de overtuiging dat door vacuüm te creëren met cups o. 9 juni 2018 1450: Bruxelles Etterbeek. Chinese Massage Reflexologie. Zen Massage Therapy.
Nee, een happy ending hoort níét bij een Chinese massage De Standaard.
Niet te missen. Nee, een happy ending hoort níét bij een Chinese massage. Nee, een happy ending hoort níét bij een Chinese massage. 09 september 2016 om 0300: uur Van onze redacteur Ruben Van Lent. Op zoek naar een massage met een extraatje in Antwerpen?
Chinese massage, Relaxatiemassage, ontspanningsmassage Chinese gezondheidsmassage Center Sun.
Bij mij kan je terecht voor.: Tui Na of Chinese massage: therapeutische massage gefocust op de acupunctuur drukpunten. Relaxatiemassage of ontspanningsmassage: een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling.
Tuina. De ultieme Chinese massage Zin in meer.
De Ultieme Chinese Massage. De ultieme Chinese massage. Er elke dag voor zorgen dat je gezin, je werk, je relaties en sociale contacten op wieltjes lopen. Dat vraagt om veel energie en kan wel eens doorwegen. Ook letterlijk in de vorm van hoofd, schouder en nekpijn.

Contacteer ons