Zoeken naar massage Gent

 
 
massage Gent
 
Natural Wellness Gent How can we support your wellness today?
Natural Wellness is een gezondheidspraktijk met focus op behandelingen met als doel huidverbetering en anti-ageing. Wij werken dan ook met professionele natuurlijke cosmetica voor het beste resultaat. Bij Natural Wellness kan je terecht voor een totaalpakket aan ontspanning. Bestel uw cadeaubon. in de winkel. Dok noord 7, 9000 Gent.
Himalaya Massage.
Himalaya massage is gelegen in het historisch centrum van Gent, vlakbij het Belfort. Het is de ideale plaats om even een uurtje te relaxen. Bij ons kan u genieten van een weldoende massage die zowel het lichaam als de geest ontspant.
Studente psychologie Maxine 21 tovert blokkamer om tot massagesalon: Aan studentikoze prijzen Gent In de buurt HLN.
in haar blokkamer. Gent Gent is een ambitieuze starter rijker. Maxine Voet 21 uit Wondelgem combineert sinds kort haar studies Bedrijfspsychologie met een leven als ontspanningsmasseuse. Een massagetafel in mijn blokkamer en wat olie: meer heb ik niet nodig om mensen te helpen.
Sauna Aqua Azul.
Aromatische massage Gent Ziko.
Bij Wellnesscenter Ziko kunt u terecht voor allerhande aromatische massages in Gent die enerzijds helpen om stress weg te nemen en anderzijds de bloedsomloop verbeteren en genezingsprocessen versnellen. Er zijn tal van redenen om een massage te laten uitvoeren: om iemand extra aandacht te geven, om de stress weg te masseren, als relaxatie na een drukke dag, om de bloedsomloop te verbeteren, als verjongingskuur, om genezing te bevorderen, Massage heeft met andere woorden een ontspannende functie voor lichaam en geest, maar werkt daarnaast ook stimulerend bij bijvoorbeeld energiegebrek of vermoeidheid.
MAYLEE THAI MASSAGE H.HARTSTRAAT 10 GENT/ST AMANDSBERG.
Ayurvedische massage gent.
De term ayurvedische massage houdt verschillende soorten massages in. De keuze voor een bepaalde soort massage en voor het gebruik van een massageolie hangen af van iemands constitutie aangeboren toestand en conditie huidige toestand. Deze site is ontworpen met de com website builder.
Massages Gent Veer en vlam.
In Thailand verdiepte ik me in de Thaise massage in de bekende WatPo Thai Traditional Medical and Massage School. Op dit moment specialiseer ik me in Lichaams-Gecentreerde Dynamische Therapie bij Touch Works. Ik verwelkom je graag in mijn praktijkruimte te Gent.
La Maison Bleue, Erotische Massage, Sint-Denijs-Westrem Gent YouTube.
La Maison Bleue, Erotische Massage, Sint-Denijs-Westrem Gent. Afmelden bij goudengids.be? Abonneren Geabonneerd Afmelden. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?

Contacteer ons