Meer resultaten voor massage Gent

 
 
massage Gent
 
Getest: hoe onschuldig is een tantra massage? ELLE.be.
Tantra massage: kinky of niet? Tantrische massage blijft een splijtzwam in de wellnesswereld. Veel salons wagen zich er helemaal niet aan. Anderen bieden behalve tantra een hele rist klassieke massages aan. En dan zijn er de salons die alleen maar tantra aanbieden.
Thai massage Gent Passion More.
Kleine Thaise massagesalon voor Traditionele Thaise massage en sensuele erotische massages in de regio Gent Destelbergen Er is douchegelegenheid aanwezig en je kan rekenen op meer. Happy Happy Thai Massage. Happy Happy Thai Massage is een nieuwe Thai massagesalon in Gentbrugge een deelgemeente van de stad Gent.
Himalaya Massage.
Himalaya massage is gelegen in het historisch centrum van Gent, vlakbij het Belfort. Het is de ideale plaats om even een uurtje te relaxen. Bij ons kan u genieten van een weldoende massage die zowel het lichaam als de geest ontspant.
Massage Gent, Melle, last minute behandelingen, relaxatie, arrangement, treatment, duo massage, massage, deep tissue, dieptemassage, chakra healing, oliemassage, zweedse massage, babymassage, zwangers
Makkelijk bereikbaar met Tramlijn 2 vanuit Gent Centrum. Vlakbij autostrade E40 en E17 met privé parking. Fietsen kunnen droog blijven onder het afdak op het terras. Een afspraak voor een les of behandeling.: Dit kan telefonisch of per e-mail en kan niet meer geannuleerd worden binnen 24 uur, anders betaalt u het volledige bedrag per overschrijving op rekeningnummer. BE82 377-0211685-68, BIC: BBRUBEBB met vermelding: annulatie. Indien u te laat bent op de afspraak kan de verloren tijd niet ingehaald worden en bent u het gehele bedrag verschuldigd. De massages met olie gebeuren enkel in ondergoed, voorzie slip of tanga in de massage.
La Maison Bleue, Erotische Massage, Sint-Denijs-Westrem Gent YouTube.
La Maison Bleue, Erotische Massage, Sint-Denijs-Westrem Gent. Afmelden bij goudengids.be? Abonneren Geabonneerd Afmelden. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video?
De Innerlijke Levenskracht Praktijk voor gezondheidswerk, coaching en massages.
Bekijk ons aanbod top massages te Gent. Onderga je regelmatig een massage dan weet je hoe ontspannend dit werkt. Zweedse massage: ontspannend relaxerend, Meer info. Hotstone massage: heerlijk verwarmend, Meer info. Indische massage: ontspannend ontgiftend, Meer info. Balinese massage: diepte massage reflexologie, Meer info.
Ontspanningsmassage in Gent: Boek direct online! Treatwell.
Mieke biedt in haar praktijk El Rayo aan de Patrijsstraat in Gent diverse massages aan. Zij heeft diverse massageopleidingen in India gevolgd en staat te popelen om jou te laten ervaren wat een massage voor je kan doen. Geniet van een Thaise yoga massage, eem ayurvedische massage of een lymfedrainage en sta versteld van de resultaten.
Inner Tree Body mind in motion.
Het helpt je ontspannen, verzacht spierpijn, neutraliseert spanningen die ontstaan bij langdurig éénzijdige houdingen, kalmerend bij angst en depressie, verbetert je slaap, verlicht hoofdpijn en stimuleert je immuniteit.tal van redenen om jouw persoonlijke massage te boeken. Maak je keuze. Yoga is een bewegingsvorm ontstaan uit een oude Indiase levensfilosofie die ertoe diende lichaam en geest in balans te brengen om zo verbinding te maken met het hogere. Hoewel het lichamelijke aspect slechts één onderdeel was van deze filosofie, is yoga in de westerse wereld synoniem geworden voor bewegingen op een mat. Inner Tree Bagattenstraat 159b 9000 Gent ann@innertree.be 32 476 42 48 82.
Himalaya Massages Gent Massageservice Facebook.
46, 11 openbare beoordelingen. INNtensE massage en afslanking aan huis. 50, 1 openbare beoordeling. Massage in Gent. Wandel met je hart en je voeten zullen volgen. De 6 Rudy's.' Plaatsen Gent Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Spa Massageservice Himalaya Massages.

Contacteer ons