Op zoek naar naam thai massage?

 
 
naam thai massage
 
Massages.
Thai Herbal Massage Treatment 80 min. Warme kruidenstemplemassage geheel volgens de traditionele Thaïse methode met Prakop" kruiden: werkt op relaxatie, pijnbestrijding, energiebalans, post-natale weldaad. Lymfedrainage Softair 25 min. Enkel in Thermen Mineraal. Nationale sauna driedaagse. Je hebt geen voornaam ingevuld. Je hebt geen naam ingevuld.
Royal Thai Massage thaise massage in Brugge massagesalon.
Royal Thai Massage. Geniet van een unieke thaise massage in hartje Brugge. Met Royal Thai Massage stap je binnen en nemen we je mee op ontdekkingsreis door de exclusiviteit van de Thaise massagewereld. Beleef verschillende massagetechnieken van ons land in een typisch open kader.
Vessantara Spa.
De massage van deze zones onderhoudt en/of herstelt een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam. Lichaamsscrub en lotion. Lichaamsscrub is een behandeling waarbij eerst de dode huidcellen als het ware weggescrubt worden. Het is zoals een vernieuwingskuur van onze huid. Na het reinigen van de huid wordt er een bodylotion aangebracht om uw huid terug te voeden. Gezicht, Geest, Kalm Jurlique. Gelaatsbehandeling die, zoals de naam al laat vermoeden, zowel uw huid als uw geest laat kalmeren.

Home België Vlaams-Brabant Diest Naam Thai Massage en Wellness. Naam Thai Massage en Wellness. Adres: Galgeveldstraat 78. Telefoon: 049 970 1140. Prijs per uur: 50. Email to a friend. Naam Thai Massage, Wellness en massage studio in Diest voor een gezond gevoel van lichaam en geest.
thaise massage lochem.
alle verplichte velden zij gemarkeerd. Wat vond u van de massage? Select a Rating. Naam van u beoordeling.: Uw beoordeling is gebaseerd op uw eigen ervaring, en uw eigen opinie. verzend uw beoordeling. Wandee thai massage beoordeling.: Heerlijke ontspannende massage!
Thai Massagesalon Chock Dee Tjaidii Massage Traditionele Thaise massage in Naarden-Bussum.
Bij Thai Massagesalon Chock Dee kunt u terecht voor de volgende behandelingen.: Tradionele Thaise Massage. Thaise Kruidenstempel Massage. Hoofd, nek en schoudermassage. Spa kokosolie ontspanningsmassage. Spa herbal massage. Spa body therapie/scrub massage met Thaise kruiden. Hieronder kunt U Uw reservering maken. Ter bevestiging zenden wij U een e-mail. Op de dag zelf kunt u niet reserveren via e-mail. Het beste kunt u even bellen met de salon 035-6472806. WIJ ZIJN OOK ZONDAGS GEOPEND! Voer a.u.b uw volledige naam in.
Onze tarieven.
Thai massage ASIMAS.
032 96 22 54. 0485 96 28 28. 60 min / 50, 90 min / 70. De massage techniek gebruikt duimen, vingers, handen, hiel van de handen, ellebogen, armen, knieen en voeten om te masseren. De massage omvat stretching posities.
KESUWON? Kesuwon Massage, Training Events.
De naam Kesuwon komt voort uit Cleo's' Javaanse roots: het betekent namelijk dankbaarheid in het Javaans. Masseren is Cleo Tjitrodipo met de paplepel ingegoten. Hij groeide op in de culturele smeltkroes van Suriname, in de Javaanse traditie van Kejawen. Hierin komen islamitische soefi invloeden en animistische, hindoe en boeddhistische elementen samen. Zodra een kind kan lopen, wordt het geleidelijk ingewijd in de wijze van masseren Pijat" door over het lichaam van zijn grootouders te lopen. Zo werden deze traditie en technieken generaties lang van grootouder op kind doorgegeven. Met deze achtergrond was het voor Cleo een logische stap om van massage zijn beroep te maken. Hij heeft een 4 jarige HBO opleiding afgerond aan de Akademie voor massage en beweging in Amsterdam. Daar heeft hij zich een breed scala aan technieken eigen gemaakt, zoals Esalen massage, Deep tissue, Rolfing, Pulsing, Trigger point en Joint movement. Later heeft hij zich verder gespecialiseerd in Traditional Thai Yoga Massage Nuad Bo Rarn en Ruesi Dat Ton, in Amsterdam en Chiang Mai.

Contacteer ons