Zoeken naar baan phetara

 
 
baan phetara
 
Baan Phetara, Antwerpen Tel: 0477061. Massage goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Een recensie schrijven? Kloosterstraat 19, 2000 Antwerpen. 0477 06 15 02. Andere interessante bedrijven in de buurt. Baan Thai Style. Borrewaterstraat 61, 2170 Merksem Antwerpen. Grijsdijk 48, 2170 Merksem Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen.
Baan Phetara Massage Body Care 2000 Antwerpen stad.
een uurtje Thaïse lichaamsmassage met aansluitend een Thaïs etentje. Bij Baan Phetara hebben ze deze combinatie op hun programma staan. het was uiteraard een klein beetje een risico daar we nog nooit tevoren bij hier langsgeweest waren voor een massage.
Baan Phetara Massage Antwerpen. Baan Phetara.
Antwerpen stelt voor: Baan Phetara. In de schaduw van de kathedraal, in de gezellige en bruisende Pelgrimsstraat, vind je Baan Phetara terug. Dit massagecentrum in Antwerpen bekwaamt zich in verschillende ontspannende massages die hun oorsprong hebben in de Thaise cultuur.
Baan Phetara Massage Pelgrimstraat 14, Historisch Centrum, Antwerpen Telefoonnummer Yelp.
Om ervoor te zorgen dat je je helemaal in een exotische sfeer voelt, hebben ze er een winkeltje aan gekoppeld, waar olifanten en boeddha-beeldjes in alle maten en gewichten erop letten dat je gedachten niet afdwalen, maar bij de deugddoende strelingen blijven. Baan Phetara heeft ook een goeie deal gemaakt met het tegenoverliggende Thaise restaurant.
Baan Phetara: Thaise traditionele massage in Antwerpen.
De wandeling richting Baan Phetara was gezien het onvermogen om mijn hoofd naar links en rechts te draaien niet zonder gevaar. Oversteken gebeurde op de tast en mijn hand kwam meermaals onzacht in contact met de bumper van een voorbijrazende wagen.

Contacteer ons