Op zoek naar baan phetara?

 
 
baan phetara
 
Baan Thai Style Promo.
Traditional Thai Massage. Baan Thai Style. KOM MET EEN PARTNER OP UW VERJAARDAG GENIETEN VAN EEN UUR MASSAGE, EN DE JARIGE BETAALT SLECHTS VOOR EEN HALFUUR! VALT DEZE DAG OP EEN ZON OF FEESTDAG DAN MAG U DE DAG ERVOOR OF ERNA KOMEN.
Baan Phetara: Thaise traditionele massage in Antwerpen.
De wandeling richting Baan Phetara was gezien het onvermogen om mijn hoofd naar links en rechts te draaien niet zonder gevaar. Oversteken gebeurde op de tast en mijn hand kwam meermaals onzacht in contact met de bumper van een voorbijrazende wagen.
Baan Phetara Antwerpen.
Home Baan Phetara. Rating: 4 op 5 1 stem. Baan Phetara is een uniek concept met een combinatie van een. Thai shop en een massagesalon in het historisch centrum van. Antwerpen, nabij de Grote Markt en aan de uitgang van de welbekende Vlaaikensgang.
restaurant antwerpen restaurant in antwerpen thai massage antwerpen.
SWEET THAI MASSAGE BOOM / ANTWERPEN. Baan Phetara Massage Antwerpen. GSM: 32 0 477 06 15 02. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9h00 tot 21h00. Privacy Cookie Policy. Copyright 2018 Baan Phetara Webdesign door WebKrunch. Thai massage Antwerpen. Thaise massage Antwerpen.
Baan Phetara Antwerpen 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Bekijk alle 77 hotels in de buurt Bekijk alle 1.775 restaurants in de buurt Bekijk alle 414 attracties in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Baan Phetara. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
baan phetara.
Baan Phetara in Antwerpen biedt u voetmassages, Thaise massages, kruidenstempel, hotstone en zelfs stoelmassages aan in het salon. Baan Phetara Massage Antwerpen. Antwerpen stelt voor: Baan Phetara. In de schaduw van de kathedraal, in de gezellige en bruisende Pelgrimsstraat, vind je Baan Phetara terug.
Baan Phetara in Antwerpen, Pelgrimsstraat 14, telefoon: 03/707 met openingsuren Massage.
Vr ijdag 29/03. Za terdag 30/03. Zo ndag 31/03. Om te ontspannen in een unieke historische omgeving in Antwerpen., Kom langs voor een massage bij Baan Phetara. Geef ons een review. Ontdek andere handelaars in de buurt van Baan Phetara in Antwerpen.
ontspanningsmassage Tuin Spa ontspanningsmassage antwerpen.
Baan Phetara Massage Antwerpen. Antwerpen herbergt sinds 2011 een oase van rust, kalmte en volledige ontspanning in het midden van haar historisch stadscentrum: Baan Phetara Massage Antwerpen. Wij zijn ondertussen uitgegroeid tot de absolute nummer 1 in Antwerpen met veel bekende Vlamingen als vaste klanten.
Baan Phetara, Antwerpen Tel: 03707 18. Massage goudengids.be.
03 707 18 57 0477 06 15 02. Andere interessante bedrijven in de buurt Andere interessante bedrijven. Yoga, Yoga, Kruidenstempelmassage, Hotstone massage, Thaise massage, Aromatherapie, Energetische massage, Drukpuntmassage, Voetmassage, Relaxerende massage, Relaxatie, Ontspanningstherapie, Nekpijn, Hoofd, nek en schoudermassage, Lichaamsmassage, Maestro, Cash.

Contacteer ons