Meer resultaten voor baan phetara

 
 
baan phetara
 
Baan Phetara, Antwerpen Tel: 037071. Massage goudengids.be.
Een recensie schrijven? Pelgrimsstraat 14, 2000 Antwerpen. 03 707 18 57. Andere interessante bedrijven in de buurt. Grijsdijk 48, 2170 Merksem Antwerpen. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten. Onze producten diensten. Wij werven aan. Bekijk onze vacatures.
Baan Phetara 2 Antwerpen Shoppen, Shopping, Shop Goesting Antwerpen.
Aiai bij de Thai. Nu we en masse vallen voor Thaise massage, besloten Prawet en Benny een tweede shop annex massagesalon te openen om de locals der Sinjorenstad terwille te zijn. Baan Phetara 2 grossiert vooral in interieurobjecten die rechtstreeks uit Thailand geïmporteerd worden.
Baan Phetara Massage Antwerpen. Baan Phetara.
Antwerpen stelt voor: Baan Phetara. In de schaduw van de kathedraal, in de gezellige en bruisende Pelgrimsstraat, vind je Baan Phetara terug. Dit massagecentrum in Antwerpen bekwaamt zich in verschillende ontspannende massages die hun oorsprong hebben in de Thaise cultuur.
Baan Phetara Massage Body Care 2000 Antwerpen stad.
een uurtje Thaïse lichaamsmassage met aansluitend een Thaïs etentje. Bij Baan Phetara hebben ze deze combinatie op hun programma staan. het was uiteraard een klein beetje een risico daar we nog nooit tevoren bij hier langsgeweest waren voor een massage.
Baan Phetara: Thaise traditionele massage in Antwerpen.
De wandeling richting Baan Phetara was gezien het onvermogen om mijn hoofd naar links en rechts te draaien niet zonder gevaar. Oversteken gebeurde op de tast en mijn hand kwam meermaals onzacht in contact met de bumper van een voorbijrazende wagen.

Contacteer ons